Novice

29.6.2020 ob 0:00
Danica Fink Hafner za MMC o populizmu Danica Fink Hafner je v intervjuju za MMC spregovorila o populizmu doma in po svetu.

12.6.2020 ob 0:00
Izšel je zbornik Volilno leto Pri Založbi FDV je izšel zbornik Volilno leto, ki sta ga uredila Alenka Krašovec in Tomaž Deželan.

18.5.2020 ob 0:00
Nova monografije Danice Fink Hafner Pri Založbi Fakultete za družbene vede je izšla nova znanstvena monografija prof. dr. Danice Fink Hafner z naslovom Populizem.

Arhiv novic
  Rezultati iskanja

Diskusije:

(Para)olimpijske igre skozi oči države in javnega interesa v športu


Publikacije:

Družboslovni preseki Indije, Kitajske in Evropske Unije


Navodila za iskanje:

Če želite, da iskalnik najde zadetke tudi tam, kjer je beseda nadaljevanje vaše iskane besede, uporabite znak *. Naprimer vpisana iskana beseda je problem*. Iskalnik bo našel tudi vsebine, ki vsebujejo besedo problematika, problemi,...

Če boste vpisali besedo problem brez *, bo iskalnik vrnil zadetke, ki vsebujejo besedo problem, ne pa tudi vsebin, kjer npr. nastopa beseda problematičen.

Če vpišete v iskalnik več besed, boste dobili zadetke po načelu ALI (vsebujejo katerokoli izmed iskanih besed). Če želite, da vam vrne zadetke, kjer nastopata hkrati obe (ali več) besedi, vtipkajte naprimer +problem +demokracija. Če želite zadetke, ki ne vsebujejo določene besede, jo predznačite z znakom za minus (+problem -diktatura). V kombinaciji besed lahko kjerkoli uporabite tudi *.

Če želite iskati besedno zvezo, jo dajte v narekovaje, npr:"problem demokracije".
Mapa straniKontakt