Novice

16.1.2018 ob 0:00
Izšla je knjiga Razvoj slovenskih zelenih strank v primerjalni perspektivi Pri Založbi FDV je izšla nova knjiga avtorjev Danice Fink Hafner, Mete Novak in Mateja Knepa z naslovom Razvoj slovenskih zelenih strank v primerjalni perspektivi.

7.12.2017 ob 0:00
Gostujoče predavanje Ane Železnik na Univerzi v Črni gori

V četrtek, 7. decembra je Ana Železnik, raziskovalka Centra za politološke raziskave izvedla gostujoče predavanje na Fakulteti za politične vede na Univerzi v Črni Gori. Predavanju z naslovom Nacionalna koordinacija EU zadev so prisluhnili študentje ter akademsko osebje.

Na predavanju se je razpravljalo o načinih, na katere nacionalne vlade oblikujejo stališča glede politik Evropske unije, problemov, ki izhajajo iz upravljanja na več ravneh, ter primerjalnih izkušenj majhnih držav članic. PovezavaArhiv novic
 

Ana Železnik, mag.

Asistentka na Fakulteti za družbene vede in raziskovalka na Centru za politološke raziskave (CPR). Zaposlena na področju raziskav interesnih skupin in lobiranja v EU. Raziskovalna področja: analiza politik, deliberativna demokracija in policy analiza, javnopolitična omrežja, primerjalno raziskovanje interesnih skupin. 

 

Pisarna: B203

Telefon: 01/5805-176

E-pošta: ana.zeleznik@fdv.uni-lj.si

Mapa straniKontakt