Novice

16.1.2018 ob 0:00
Izšla je knjiga Razvoj slovenskih zelenih strank v primerjalni perspektivi Pri Založbi FDV je izšla nova knjiga avtorjev Danice Fink Hafner, Mete Novak in Mateja Knepa z naslovom Razvoj slovenskih zelenih strank v primerjalni perspektivi.

7.12.2017 ob 0:00
Gostujoče predavanje Ane Železnik na Univerzi v Črni gori

V četrtek, 7. decembra je Ana Železnik, raziskovalka Centra za politološke raziskave izvedla gostujoče predavanje na Fakulteti za politične vede na Univerzi v Črni Gori. Predavanju z naslovom Nacionalna koordinacija EU zadev so prisluhnili študentje ter akademsko osebje.

Na predavanju se je razpravljalo o načinih, na katere nacionalne vlade oblikujejo stališča glede politik Evropske unije, problemov, ki izhajajo iz upravljanja na več ravneh, ter primerjalnih izkušenj majhnih držav članic. PovezavaArhiv novic
 
2012-02-17 10:00:00
Člani CPR na strokovnem posvetu v Zagrebu
Zagreb, Hrvaška

Danica Fink Hafner, Alenka Krašovec in Tomaž Deželan so se udeležili strokovnega posveta na temo monitoringa antidiskriminacijskih politik na Centru za ženske studije v Zagrebu. Osrednja tema dogodka je bilo načrtovanje spremljanja izvajanja politike enakosti spolov v Republiki Hrvaški.


Delavnica Zagreb

Mapa straniKontakt